top of page
Hero Spoor cleaning.jpg
  • Foto van schrijverSpoor Cleaning Service

Bouwoplevering schoonmaak

Elk (nieuw) bouwproject heeft een eigen aanpak. Spoor Cleaning Services zorgt voor een belangrijk onderdeel van het opleveren van een bouwproject, het schoonmaken ervan! Het resultaat wordt bekeken door de investeerders en verantwoordelijken, en moet dan stralen en klaar zijn voor gebruik. De specialisten van Spoor Cleaning Services zorgen ervoor dat elk bouwproject een stralende start krijgt.Vakmensen


Door de schoonmaak van een (nieuw) bouwoplevering door ons te laten verzorgen ben je verzekerd van een nauwkeurige oplevering. Het opruimen van een oplevering is voor ons, door onze gespecialiseerde vakmensen, een fluitje van een cent. Spoor Cleaning Services kan daardoor ook de meest uitdagende klussen aan!


Wat kan je verwachten?


Is het een nieuwbouw oplevering? Dan zal je na de schoonmaak nergens meer verfresten tegenkomen, bevatten de kozijnen en vensterbanken geen kit-resten meer en is al het (bouw) stof uit het pand verdwenen. Onze professionals zorgen voor grondig gereinigde vloeren en een blinkend sanitair. Verder zorgen wij voor het reinigen van glasbewassing waarbij we stickers, vlekken en andere beplakking van de ramen op een zorgvuldige manier verwijderen.

Is het geen nieuwbouw oplevering, maar een bouwoplevering met veel gebruikssporen? Ook dan is Spoor Cleaning Services jouw partner in crime. Ons team zorgt ervoor dat alle rommel en gebruikssporen op de juiste manier gereinigd worden. Denk hierbij aan een gebruikte keuken met hardnekkige vetvlekken. Hiervoor beschikken wij over de juiste middelen en skills om alles zorgvuldig te reinigen.

Kwaliteit


Bij Spoor Cleaning Services staan kwaliteit en goede communicatie hoog in het vaandel. We zijn continu op zoek naar verbetering en waarderen opbouwende feedback van onze partners dan ook enorm. Wij doen er dagelijks alles aan om aan de specifieke behoeften van elk project te voldoen.

Kies voor specialisme


Ben jij op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor het volledig schoon en gebruiksklaar opleveren van een bouwoplevering? Schakel vandaag nog Spoor Cleaning Services in. Maak direct een afspraak voor een offerte op maat via 06 12 424 927 of www.spoorcleaningservices.nl.

40 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page