top of page
Hero Spoor cleaning.jpg
  • Foto van schrijverSpoor Cleaning Service

Sportvereniging schoonmaken

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor het reinigen van sporthallen en/of sportverenigingen? En wil je dat dit professioneel en met de juiste expertise gebeurt? Dan ben je bij Spoor Cleaning Services aan het juiste adres! Sportverenigingen zijn vaak afhankelijk van vrijwilligers, maar voor sommige werkzaamheden is specialistische kennis en het juiste materiaal nodig.Het belang van een schone sportomgeving


In sportcentra maken dagelijks tientallen mensen intensief gebruik van de kleedkamers, sanitaire voorzieningen en doucheruimtes. Hierdoor kan er een urinestank in de toiletten hangen en kan er kalk en schimmel ontstaan in de doucheruimtes. Rond de pootjes van bankjes en in de hoeken van de kleedruimtes verzamelen haren en stof zich. Regelmatige schoonmaak en onderhoud is dan ook noodzakelijk. Vaak zijn de vloeren bij veel sportcentra smoezelig en glad. Er ligt modder, gras en ander los vuil op de vloer. Het inschakelen van onze diensten om de sporthallen, vloeren en sanitaire voorzieningen te laten reinigen, is daarom ook een goede keuze.

Wat kan je verwachten?


Spoor Cleaning Services beschikt over alle vakkennis en reinigingsmiddelen die nodig zijn om de sportzalen (en alles wat daarbij hoort) schoon te maken én te houden. Wij houden van details! Daarom zorgen we ervoor dat onze schoonmaakspullen alle hoeken van de kamer gezien hebben. Per ruimte stemmen we de juiste combinatie schoonmaakmiddelen en materialen af. Op deze manier gaan we zo effectief mogelijk te werk. Flexibiliteit en communicatie is van groot belang. Daarom maken wij, voordat we starten, goede afspraken met jou over wat schoon moet en wat schoon voor jou betekent. Zodat jij alles uit handen kan geven en dus geen omkijken meer hebt naar het schoonhouden van de ruimtes.

Voordelen van een schone sportomgeving


Een schone sportomgeving stimuleert! Jouw sporters zullen het fijn vinden om hier te sporten en om naar wedstrijden te kijken. Of het nu gaat om prestatie, recreatie of alleen lekker trainen, een schone omgeving stimuleert iedereen om op zijn/haar niveau het onderste uit de kan te halen. Hiermee ben jij de perfecte host voor jouw sportgasten.

Ga voor schoon met Spoor Cleaning Services


Wij bieden jou een totaalpakket aan schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Of het nu gaat om reguliere schoonmaak van de sportruimte(s), sanitaire voorzieningen of het schoonmaken van kleedkamers, Spoor Cleaning Services is voor alles in te zetten! Neem vandaag nog contact met ons op via 06 12 424 927 of www.spoorcleaningservices.nl.

19 weergaven

Comments


bottom of page