Bouwoplevering schoonmaak

Elk (nieuw) bouwproject heeft een eigen aanpak. Spoor Cleaning zorgt voor een belangrijk onderdeel van het opleveren van een bouwproject, het schoonmaken ervan! Het resultaat wordt bekeken door de investeerders en verantwoordelijken, en moet dan stralen en klaar zijn voor gebruik. De specialisten van Spoor Cleaning zorgen ervoor dat elk bouwproject een stralende start krijgt.

Vakmensen

Door de schoonmaak van een (nieuw) bouwoplevering door ons te laten verzorgen bent u verzekerd van een nauwkeurige oplevering. Het opruimen van een oplevering is voor ons, door onze gespecialiseerde vakmensen, een fluitje van een cent. Spoor Cleaning kan daardoor ook de meest uitdagende klussen aan!

Wat kunt u verwachten?

Is het een nieuwbouw oplevering? Dan zult u na de schoonmaak nergens meer verfresten tegenkomen, bevatten de kozijnen en vensterbanken geen kit-resten meer en is al het (bouw) stof uit het pand verdwenen. Onze professionals zorgen voor grondig gereinigde vloeren en een blinkend sanitair. Verder zorgen wij voor het reinigen van glasbewassing waarbij we stickers, vlekken en andere beplakking van de ramen op een zorgvuldige manier verwijderen. Hieronder ziet u hoe een gemiddeld pand eruit ziet vóór wij aan de slag gaan.

Is het geen nieuwbouw oplevering, maar een bouwoplevering met veel gebruikssporen? Ook dan is Spoor Cleaning Services jouw partner in crime. Ons team zorgt ervoor dat alle rommel en gebruikssporen op de juiste manier gereinigd worden. Denk hierbij aan een gebruikte keuken met hardnekkige vetvlekken. Hiervoor beschikken wij over de juiste middelen en skills om alles zorgvuldig te reinigen.

Kwaliteit

Bij Spoor Cleaning staan kwaliteit en goede communicatie hoog in het vaandel. We zijn continu op zoek naar verbetering en waarderen opbouwende feedback van onze partners dan ook enorm. Wij doen er dagelijks alles aan om aan de specifieke behoeften van elk project te voldoen.

Kies voor specialisme

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor het volledig schoon en gebruiksklaar opleveren van uw pand? Schakel vandaag nog Spoor Cleaning in voor uw bouwoplevering.