Ons werk

Bekijk hier succesvolle projecten en schoonmaakwerkzaamheden van Spoor Cleaning.

Nicotine-aanslag
Af en toe krijgen wij de vraag of wij ook nicotine aanslag kunnen verwijderen. Spoor Cleaning doet naast reguliere schoonmaak ook specialistische reiniging, waaronder het verwijderen van nicotinevlekken en -geur. In dit bericht vertellen we graag hoe zo'n klus bij ons verloopt.
Radiator laten reinigen
Een radiator is een bron van stof en andere viezigheid, maar wordt vaak vergeten tijdens het schoonmaken. Benieuwd hoe een radiator snel en gemakkelijk kan worden schoongemaakt? We vertellen u er alles over door u mee te nemen naar een klus bij een tevreden klant in Amersfoort.
sportvereniging-schoonmaken
Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor het reinigen van sporthallen en/of sportverenigingen? En wilt u dat dit professioneel en met de juiste expertise gebeurt? Dan bent u bij Spoor Cleaning aan het juiste adres!
bouwoplevering-schoonmaak
Elk (nieuw) bouwproject heeft een eigen aanpak. Omdat het resultaat wordt bekeken door de investeerders en verantwoordelijken, zorgt ons team ervoor dat het project een stralende start krijgt.
raamfolie-verwijderen-1
Het kan lastig zijn om raamfolie, stickers en tape te verwijderen zonder restjes achter te laten. Spoor Cleaning heeft alle tools om dit netjes te verwijderen, en dat laten wij u graag zien in deze twee succesvolle projecten.
voordelen-schoon-kantoor
In een schone en opgeruimde omgeving kunt u zich beter concentreren. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd. Die zin komt niet zomaar ergens vandaan! In deze blog zetten we 6 voordelen van een schone werkplek voor u op een rijtje.