Schoonmaak kantoren vierkant

Schoonmaak kantoren

Zoekt u een betrouwbaar en flexibel schoonmaakbedrijf voor uw kantoorruimte? Spoor Cleaning is een stipte en discrete schoonmaakpartner. Vertrouw op ons voor een schone en representatieve werkomgeving. Of u nu dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak nodig heeft: wij zijn een uw schoonmaakpartner voor de lange termijn.

Waarom kiest u voor Spoor Cleaning?

Met jarenlange ervaring als schoonmaakbedrijf pakken wij elke klus met zorg aan.

number-1

Wij kennen onze klant en gaan graag in gesprek over de wensen voor een prettige samenwerking.

number-2

Onze prijzen zijn eerlijk en daarnaast streven we naar open communicatie.

number-3

Naast jarenlange ervaring in de schoonmaak hebben wij ook alle benodigde professionele apparatuur en middelen.

Wat biedt Spoor Cleaning?

Spoor Cleaning is een flexibele en eerlijke schoonmaakpartner voor uw bedrijf. Wij laten uw kantoor geheel schoon achter. Bureau’s opgeruimd, sanitair gereinigd, ramen gelapt en vloeren gereinigd. Ons doel: compleet opleveren zodat uw kantoor weer fris is voor een nieuwe werkdag. Kiest u voor Spoor Cleaning dan krijgt u:

  1. Professionele reiniging: We nemen zelf schoonmaakbenodigdheden mee en gebruiken schoonmaakmiddelen van kwaliteit.
  2. Schoonmaak op maat: Diensten aangepast aan uw wensen.
  3. Snelle uitvoering: Flexibele planning voor snelle service.
  4. Ervaring en expertise: Jarenlange ervaring in specialistische schoonmaak.

Wanneer u kiest voor Spoor Cleaning dan zorgen wij ervoor dat uw pand of kantoor compleet schoongemaakt is voor een nieuwe werkdag. Wij beloven u het volgende:

  • Grondige reiniging van alle oppervlakken.
  • Dieptereiniging van vloeren en ramen.
  • Verwijdering van stof en leeghalen van prullenbakken.
  • Sanitaire schoonmaak.
  • Meer mogelijk: op basis van uw wensen en behoeftes.

Neem vrijblijvend contact op

Voor een schone en professionele oplevering van uw kantoor, kies Spoor Cleaning. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

"Voor mij is betrouwbaarheid het belangrijkste wat er is: afspraken nakomen en blijven nakomen. Mijn medewerkers en ik streven naar een zo goed mogelijk eindresultaat voor kantoren schoonmaak en bouwopleveringen."

Tevreden klanten

Hans BoersmaAlmere
Lees verder
Nu al ruim een half jaar maakt Michael met zijn team ons kantoor schoon in Almere. Prettige intake met duidelijke verwachtingen wat er wekelijks/maandelijks wordt schoongemaakt. Altijd stipt op tijd in de avond, zodat we een dag later een schoon en fris kantoor hebben. Toppers!
Dominique DiepgrondAmsterdam
Lees verder
Vandaag heeft Spoor Cleaning Services onze oude raamfolie op een professionele wijze verwijderd. Ook de lijmresten zijn keurig schoongemaakt waardoor onze ramen er weer als nieuw uit zien! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Jelle PalmLelystad
Lees verder
Eindelijk iemand die zijn vak verstaat en serieus neemt! Heel veel verstand van de producten waar hij mee werkt en heeft voor elk probleem een oplossing, gewoon zoals het hoort! Hele fijne communicatie, en we staan nog steeds versteld hoe hij sommige dingen schoon heeft gekregen, top service!