Vloeren laten reinigen vierkant

Specialistische reiniging

Heeft u last van hardnekkige vervuiling of moeilijke vlekken? Met de specialistische reiniging van Spoor Cleaning is elk oppervlak weer als nieuw. Met professionele apparatuur en middelen is ons team in staat de lastigste schoonmaaktaken uit te voeren.

Met jarenlange ervaring en open communicatie is elke specialistische reiniging snel uitgevoerd en volledig afgestemd op uw wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waarom kiest u voor Spoor Cleaning?

Met jarenlange ervaring als schoonmaakbedrijf pakken wij elke klus met zorg aan.

number-1

Wij kennen onze klant en gaan graag in gesprek over de wensen voor een prettige samenwerking.

number-2

Onze prijzen zijn eerlijk en daarnaast streven we naar open communicatie.

number-3

Naast jarenlange ervaring in de schoonmaak hebben wij ook alle benodigde professionele apparatuur en middelen.

Gespecialiseerde schoonmaak

Lees meer over onze diensten aangeboden diensten. Vraag een offerte aan voor een dienst op maat.

Spoor Cleaning Services Vloer schrobben

Onze specialistische reiniging verwijdert vuil van vloeren en andere oppervlaktes dat gewone schoonmaak achterlaat. Voor een vlekkeloos resultaat. 

Nicotine-aanslag

Spoor Cleaning heeft ervaring met het verwijderen van nicotine aanslag. Uw pand weer schoon en fris met onze nicotine verwijdering.

Schoonmaak bouwoplevering

Uw pand schimmelvrij maken? Met onze speciale reiniging is alle schimmel verwijderd en is de ruimte weer fris en schoon.

"Schoonmaken is een echt vak en wij willen hierin de beste zijn. We zijn het beste in kantoren en bouwopleveringen, dus zowel éénmalige als terugkerende werkzaamheden."

Tevreden klanten

Hans BoersmaAlmere
Lees verder
Nu al ruim een half jaar maakt Michael met zijn team ons kantoor schoon in Almere. Prettige intake met duidelijke verwachtingen wat er wekelijks/maandelijks wordt schoongemaakt. Altijd stipt op tijd in de avond, zodat we een dag later een schoon en fris kantoor hebben. Toppers!
Dominique DiepgrondAmsterdam
Lees verder
Vandaag heeft Spoor Cleaning Services onze oude raamfolie op een professionele wijze verwijderd. Ook de lijmresten zijn keurig schoongemaakt waardoor onze ramen er weer als nieuw uit zien! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Jelle PalmLelystad
Lees verder
Eindelijk iemand die zijn vak verstaat en serieus neemt! Heel veel verstand van de producten waar hij mee werkt en heeft voor elk probleem een oplossing, gewoon zoals het hoort! Hele fijne communicatie, en we staan nog steeds versteld hoe hij sommige dingen schoon heeft gekregen, top service!