Schoonmaak bouwoplevering

Schoonmaak bouwoplevering

Heeft u binnenkort een bouwoplevering en zoekt u een flexibel en voordelig schoonmaakbedrijf? Spoor Cleaning is hét schoonmaakbedrijf voor uw opleveringsschoonmaak. Bij Spoor Cleaning zorgen wij ervoor dat uw pand schoon en netjes is met onze snelle werkwijze en eigen schoonmaakmiddelen. Ons aanbod is perfect afgestemd op zowel kleine als grote schoonmaakprojecten voor elke bouwoplevering.

Waarom kiest u voor Spoor Cleaning?

Met jarenlange ervaring als schoonmaakbedrijf pakken wij elke klus met zorg aan.

number-1

Wij kennen onze klant en gaan graag in gesprek over de wensen voor een prettige samenwerking.

number-2

Onze prijzen zijn eerlijk en daarnaast streven we naar open communicatie.

number-3

Naast jarenlange ervaring in de schoonmaak hebben wij ook alle benodigde professionele apparatuur en middelen.

Wat biedt Spoor Cleaning?

Bij Spoor Cleaning staan we garant voor een snelle en complete schoonmaak voor uw bouwoplevering. Ons ervaren team is gespecialiseerd in schoonmaakopdrachten voor een bouwoplevering. Kiest u voor Spoor Cleaning dan krijgt u:

  1. Professionele reiniging: We nemen onze eigen schoonmaakbenodigdheden mee en gebruiken alleen schoonmaakmiddelen van de beste kwaliteit.
  2. Schoonmaak op maat: Diensten aangepast aan uw wensen.
  3. Snelle uitvoering: Flexibele planning voor snelle service.
  4. Ervaring en expertise: Jarenlange ervaring in specialistische schoonmaak.

Wanneer u kiest voor Spoor Cleaning dan zorgen wij ervoor dat uw pand compleet schoongemaakt is voor de bouwoplevering. Wij beloven u het volgende:

  • Grondige reiniging van alle oppervlakken.
  • Dieptereiniging van vloeren en ramen.
  • Verwijdering van stof en afval.
  • Sanitaire schoonmaak.
  • Meer mogelijk: op basis van uw wensen en behoeftes.

Neem vrijblijvend contact op

Voor een schone en professionele oplevering van uw bouwproject kiest u Spoor Cleaning, het betrouwbare schoonmaakbedrijf. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

"Schoonmaken is een echt vak en wij willen hierin de beste zijn. We zijn het beste in kantoren en bouwopleveringen, dus zowel éénmalige als terugkerende werkzaamheden."

Tevreden klanten

Hans BoersmaAlmere
Lees verder
Nu al ruim een half jaar maakt Michael met zijn team ons kantoor schoon in Almere. Prettige intake met duidelijke verwachtingen wat er wekelijks/maandelijks wordt schoongemaakt. Altijd stipt op tijd in de avond, zodat we een dag later een schoon en fris kantoor hebben. Toppers!
Dominique DiepgrondAmsterdam
Lees verder
Vandaag heeft Spoor Cleaning Services onze oude raamfolie op een professionele wijze verwijderd. Ook de lijmresten zijn keurig schoongemaakt waardoor onze ramen er weer als nieuw uit zien! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Jelle PalmLelystad
Lees verder
Eindelijk iemand die zijn vak verstaat en serieus neemt! Heel veel verstand van de producten waar hij mee werkt en heeft voor elk probleem een oplossing, gewoon zoals het hoort! Hele fijne communicatie, en we staan nog steeds versteld hoe hij sommige dingen schoon heeft gekregen, top service!