Nicotine aanslag

Af en toe krijgen wij de vraag of wij ook nicotine aanslag kunnen verwijderen. Spoor Cleaning doet naast reguliere schoonmaak ook specialistische reiniging, waaronder het verwijderen van nicotinevlekken en -geur. Nicotine aanslag verwijderen is niet gemakkelijk, maar ons team heeft alle benodigde middelen in huis om een pand nicotinevrij te maken. In dit bericht vertellen we graag hoe zo’n klus bij ons verloopt.

Wat is nicotine aanslag?

Zoals u hierboven in de foto ziet, is de nicotine aanslag behoorlijk aanwezig geweest in deze ruimte. Deze aanslag ontstaat door het roken van tabaksproducten voor langere periode in een pand. Nicotine zorgt voor lelijke vlekken en een doordringende geur. Daarnaast is nicotine slecht voor de gezondheid, des te meer redenen om aanslag uit uw pand te laten verwijderen door een gespecialiseerd team.

Nicotine aanslag laten verwijderen

Om te beginnen is het belangrijk om de ruimte goed voor te bereiden. We dekken de vloer en meubels af om te voorkomen dat reinigingsmiddelen schade veroorzaken of andere oppervlakken vervuilen. Vervolgens gaan we aan de slag met het verwijderen van de oppervlakkige aanslag. Dit doen wij met behulp van speciale reinigingsmiddelen die effectief zijn tegen nicotine, maar zacht genoeg om verf en behang te sparen. Dit ziet u in de bovenstaande foto in de linkerhelft.

Na de eerste behandeling wordt de stoomreiniger gebruikt waarmee met hoge temperaturen de nicotine verder wordt losgeweekt. Wanneer dit is uitgevoerd wordt er met een speciale doek de laatste nicotine en overgebleven schoonmaakmiddelen weggeveegd. Na deze grondige reiniging wordt alles nog goed afgenomen met normale schoonmaakmiddelen en dan is de ruimte weer schoon en fris.

Last van nicotine aanslag?

Heeft u een pand met hetzelfde probleem en wilt u dat het professioneel wordt opgelost? Laat de nicotine aanslag verwijderen door Spoor Cleaning! Vraag vrijblijvend een offerte aan.