top of page
Hero Spoor cleaning.jpg
  • Foto van schrijverSpoor Cleaning Service

6 Voordelen van een schoon en opgeruimd kantoor

Het is voor bedrijven van groot belang dat zij hun kantoor goed schoon houden. In een schone en opgeruimde omgeving kan je je beter concentreren. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd. Die zin komt niet zomaar ergens vandaan! Een schoon kantoor biedt jouw bedrijf talloze voordelen. In deze blog zetten we 6 voordelen van een schone werkplek voor je op een rijtje.1. Laat een goede indruk achter bij klanten


De uitstraling van jouw pand geeft klanten een goed beeld van wie je bent en waar jouw bedrijf voor staat. Je wilt natuurlijk dat de eerste indruk goed is, omdat je anders potentiële klanten de deur uit zou kunnen zien lopen. Met een schoon pand kom je professioneel over en kom je betrouwbaarder over naar je klanten.


2. Verhoog de productiviteit van jouw medewerkers


Zoals we net al even noemde, zorgt een opgeruimde omgeving voor een opgeruimd hoofd. Studies tonen aan dat een vieze of rommelige omgeving afleidend is. Aangezien afleiding op de werkplek jouw bedrijf kostbare manuren kan kosten, is het zeker iets dat je wilt verminderen. Het kantoor opgeruimd en georganiseerd houden, is daarom een goede manier om afleiding onder jouw personeel te verminderen.


3. Maak jezelf en jouw medewerkers blij


Natuurlijk houden jouw medewerkers ook graag hun eigen werkplek schoon - je werkt tenslotte zelf ook liever in een schoon kantoor in plaats van in een rommelig kantoor?


4. Bescherm de gezondheid van jouw medewerkers


Hygiëne verkleint ook de kans dat je medewerkers ziek worden. Bacteriën groeien veel in kantooromgevingen, omdat mensen er een groot deel van de dag doorbrengen. Door de werkplek schoon te houden, kan je het ziekteverzuim verminderen en daarmee het aantal verloren werkdagen verminderen.


5. Verminder gevaren


Net zoals voorkomen dat je medewerkers ziek worden, kan hygiëne op kantoor zelfs levens redden. Bij brand wil je bijvoorbeeld niet dat obstakels, zoals dozen in gangen, medewerkers vertragen bij het verlaten van het gebouw. Je wilt ook niet dat er brandgevaar is door oude kartonnen dozen en papier. Door het gebouw regelmatig schoon te laten maken, kan je verschillende problemen voorkomen in geval van nood.


6. Houd het kantoor georganiseerd


Als de werkplek schoon en opgeruimd is, kan je gemakkelijker georganiseerd blijven. Het is bijvoorbeeld makkelijker om papieren bij te houden en documenten zijn sneller terug te vinden wanneer het kantoor netjes is.


Conclusie


Wanneer je zelf geen tijd hebt om het kantoor (goed) schoon te houden schakel je gemakkelijk de diensten van Spoor Cleaning Services in. Wij houden het pand schoon voor je, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken!


We hebben ervaring in het schoonmaken van grote kantoren, zorginstellingen en bouwopleveringen. Voor iedere klus selecteren we ook zorgvuldig onze medewerkers, om ervoor te zorgen dat hun vaardigheden passen bij de omgeving van jouw pand. Dus bel ons vandaag nog om erachter te komen wat Spoor Cleaning Services voor jou kan betekenen.


69 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page