Raamfolie, stickers en tape resten verwijderen

Het kan lastig zijn om raamfolie, stickers en tape te verwijderen zonder restjes achter te laten. Spoor Cleaning heeft alle tools om dit netjes te verwijderen, en dat laten wij u graag zien in deze twee succesvolle projecten.

Benodigdheden raamfolie, stickers en tape resten verwijderen

Het verwijderen van raamfolie, stickers en tape wordt vaak gedaan met een hete lucht pistool zoals u in de foto hierboven ziet. Het hete lucht pistool maakt het oppervlak met plakresten warm, waarna het met een krabber gemakkelijk wordt verwijderd. Op deze manier voorkomen wij krassen op ramen en andere oppervlaktes.

Het uitvoeren van de verwijdering

Hierboven ziet u een voorbeeld van kozijnen bedekt met tape resten achtergelaten door de schilder. Met behulp van ons professionele hete lucht pistool verwijderen we moeiteloos het tape zonder krassen te veroorzaken. Nadat de resten loslaten ruimen we die uiteraard netjes op. Hieronder ziet u het resultaat.

Ons team krijgt vaak de vraag of wij stickers voor onze klant willen verwijderen in de badkamer of in het toilet. Net als bij het verwijderen van tape wordt hier het hete lucht pistool gebruikt. Tijdens een van onze klussen in Almere kregen wij de vraag om de stickers van het toilet te verwijderen. U ziet hieronder het resultaat van deze klus voor onze erg tevreden klant.

Raamfolie, stickers of tape resten laten verwijderen?

Heeft u ook last van oude raamfolie, stickers of tape resten? Neem contact op met Spoor Cleaning en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan klaar ook voor de schoonmaak van kantoren en andere zakelijke opdrachten.