Radiator reinigen

Een radiator is een bron van stof en andere viezigheid, maar wordt vaak vergeten tijdens het schoonmaken. Ons team komt om die reden bij veel van onze klanten radiators tegen die lange tijd niet meer zijn schoongemaakt. Benieuwd hoe een radiator snel en gemakkelijk kan worden schoongemaakt? We vertellen u er alles over door u mee te nemen naar een klus bij een tevreden klant in Amersfoort.

Hoe verwijder je stof uit een radiator?

Om te beginnen is het belangrijk om de vloer onder de radiator af te dekken. Op deze manier krijgt u geen krassen op de vloer wanneer u aan de onderkant met schoonmaakgereedschap aan de slag gaat. Daarna beginnen we met het verwijderen van stof. Dit doen wij met onze stofblazer die gemaakt is om stof uit smalle kieren te blazen. Zoals u hierboven in de afbeelding zat er behoorlijk wat viezigheid in deze radiator.

Nadat de grootse vlokken uit de radiator zijn geblazen, wordt de stofragger gebruikt om de laatste viezigheid te verwijderen. Als laatste wordt er met een vochtige doek in de radiator schoongemaakt met schoonmaakmiddel zodat deze van buiten én van binnen helemaal fris is. Als laatste wordt alle viezigheid uit de radiator netjes opgeruimd en is het team van Spoor Cleaning klaar. Wij kijken terug op een leuke klus met een tevreden klant.

Radiator laten reinigen

Een radiator schoonmaken kan een tijdrovende en lastige klus zijn wanneer u niet de juiste middelen tot uw beschikking heeft. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het schoonmaken van uw radiator of andere specialistische reinigingen.