Spoor Cleaning portret

Schoonmaakbedrijf Almere

Op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Almere? Spoor Cleaning staat voor u klaar. Met onze professionele schoonmaakdienst voor bedrijven zorgen we ervoor dat uw pand schoon en representatief is. Als bedrijf uit Almere streven we naar open communicatie voor een hoge klanttevredenheid.

Onze schoonmaakdiensten in Almere omvatten onder andere schoonmaak van kantoren, bouwoplevering en specialistische reiniging en meer in overleg. We gebruiken alleen hoge kwaliteit schoonmaakmiddelen en apparatuur voor het beste resultaat.

Waarom kiest u voor Spoor Cleaning?

Met jarenlange ervaring als schoonmaakbedrijf pakken wij elke klus met zorg aan.

number-1

Wij kennen onze klant en gaan graag in gesprek over de wensen voor een prettige samenwerking.

number-2

Onze prijzen zijn eerlijk en daarnaast streven we naar open communicatie.

number-3

Naast jarenlange ervaring in de schoonmaak hebben wij ook alle benodigde professionele apparatuur en middelen.

Tevreden klanten

Hans BoersmaAlmere
Lees verder
Nu al ruim een half jaar maakt Michael met zijn team ons kantoor schoon in Almere. Prettige intake met duidelijke verwachtingen wat er wekelijks/maandelijks wordt schoongemaakt. Altijd stipt op tijd in de avond, zodat we een dag later een schoon en fris kantoor hebben. Toppers!
Dominique DiepgrondAmsterdam
Lees verder
Vandaag heeft Spoor Cleaning Services onze oude raamfolie op een professionele wijze verwijderd. Ook de lijmresten zijn keurig schoongemaakt waardoor onze ramen er weer als nieuw uit zien! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Jelle PalmLelystad
Lees verder
Eindelijk iemand die zijn vak verstaat en serieus neemt! Heel veel verstand van de producten waar hij mee werkt en heeft voor elk probleem een oplossing, gewoon zoals het hoort! Hele fijne communicatie, en we staan nog steeds versteld hoe hij sommige dingen schoon heeft gekregen, top service!